tirsdag 20. januar 2009

Å få lov til å dyrke og nyte sine egne økologiske grønnsaker gir en helt egen tilfredsstillelse. Ikke bare fordi det er bra for helsa di, fordi det smaker så utrolig godt eller fordi det er bra for miljøet og jorda vår. Å se ting gro, vite hvor det kommer fra, hvordan det er dyrket, hvem som har gjort det, gjør også alt så nært, sanselig - og knasende sprøtt og godt.

Vi så utrolig stolte og tilfredse - og vi har fått det til sammen, store og små. Det er kanskje det største av alt. Og noen vil få det til i et par potter, andre på en veranda, en hageflekk eller sammen med naboen i bakgården. Vi har fått det til i hagen vår, og vi vil gjerne hjelpe deg å få det til der du bor også.

Så vær så god, og velkommen inn i Hannahs Hage.

Hilsen Hannah og Ellen-Beate

3 kommentarer:

 1. Å, dette gleder vi oss virkelig til! Gratulerer :-) Vi kjem til Oslo 18. aril og feirer. Tenk, Hannahs Hage har vorte ein realitet.... Godt jobba!!!! Ellers så håper vi alt er bra med dykk. Her er kaldt og vått og no hagler det litt. Men alle er friske og neste veke drar vi til Ustaoset på vinterferie. Hels! Stor klem, Tonje & co.

  SvarSlett
 2. Endeleg ei bok for store og små om etelege gleder fra hagen! Dette skal vi prøve oss på. Takk for godt arbeid!
  Lone, Bergen

  SvarSlett
 3. Her i San Francisco går det mye i organisk. En ny hverdag for oss. Kan derfor trenge denne boken for å få noe ut av hagen vår. Lykke til.

  Hilde, San Francisco

  SvarSlett